...

Ресторанти и барове

Върховно Кулинарно Изживяване

Насладете се на кулинарно пътешествие с нашата селекция от местни, средиземноморски и международни ястия. Опитайте вкусовете на морето с подбрана риба и ястия от морски дарове, на местната българска кухня и вина. Усетете подправките на региона.

Тематични събития и аторски напитки

The Concept Lobby Bar

Отпуснете се в нашето уютно лоби за коктейли и напитки или изживейте нашите сезонни тематични събития с примамливи концептуални напитки.

Отворен през целия ден до полунощ.

дизайн хотел лоби бар златни пясъци
лоби бар рецепция хотел
Още от

The Concept лоби бар

Това е мястото за среща, настолни игри или приятен разговор в добра компания с кафе или безалкохолни напитки, Лоби барът предлага прекрасна гледка към открития басейн, заобиколен от зелени дървета.

Кулинарни изкушения от нашите

Ресторант "Sea Salt"

Разположен на ниво фоайе на хотел Umani, ресторант Sea Salt предлага прохладна атмосфера на откритата тераса и уютна атмосфера на закрито.

Всички гости на хотела се наслаждават на обилна закуска в морската сол. Ресторантът сервира а-ла-карт обяд и вечеря, с селекция от изискани безалкохолни напитки, вина, бира и спиртни напитки.

а-ла-карт ресторант с морска сол
ресторант открита тераса за сядане
Вечеряйте сред природата

Нашата открита тераса

Насладете се на всяко хранене под естествената сянка на заобикалящата зеленина.

Започнете деня с

Пищна закуска

Предлага се разнообразна закуска на шведска маса, комбинирана с а-ла-карт избор включена в нашата закуска, сервирана в ресторант Sea Salt

ресторант златни пясъци
хотелски басейн
Насладете се на слънцето с коктейл и снакс

Меню за басейнa

Възползвайте се максимално от почивката си с коктейли, сокове, кафе, капучино и селекция от ястия в открития басейн, обслужван от лоби бара и ресторанта.

Насладете се на слънцето със

Бийч бар Умани

Перфектната морска почивка включва лек обяд на плажа. Прегърнете се с нашата селекция от напитки в прохладна атмосфера в бара на самообслужване на Umani Beach.

плаж умани хотел златни пясъци
закуска в леглото
Животът е лесен с

Румсервис

Насладете се на храната си в уюта на стаята си или на нейния просторен прохладен балкон. Поръчайте закуска в леглото за релаксиращо начало на деня.