...

За деца

Лятно забавление за деца

Помагаме децата да са активни и далеч от мобилните устройства с нашите забавни дейности за най-малките:

Ако ни посещавате с бебета и малки деца

Обичаме децата и деца от всички възрасти са добре дошли Umani Hotel & Beach. Но имайте предвид, че хотелът може да не е най-добрият избор за семейства с бебета или малки деца поради ландшафта и денивелацията на района. Плажът е на 280 м и е достъпен по пътека с 50-метрови стълби, без рампа за колички.

Дворът на хотела също е на хълм, като външният басейн е достъпен по стълби или с асансьора през подземния паркинг. Водата във външния басейн не се отоплява и може да е студена в зависимост от метеорологичните условия.

Плаж Умани

Уютният и уединен плаж Умани е идеален за деца, но имайте предвид, че достъпът е по 250-метрова пътека с 50-метрови стълби, без рампа за колички.

Детска стая

Хотелът предлага детска вътрешна стая със забавни играчки за игра, разположена в близост до ресторанта. Моля, имайте предвид, че детската стая не е обслужвана (ние не предлагаме услуги за гледане на деца в детската стая) и децата трябва да бъдат придружени от възрастен през цялото време.

Плитка част на басейна

За младежите, които все още не могат да плуват, предлагаме плитка част при нас външен басейн с размери 2 х 3.3м, дълбочина 0.6м. Моля, обърнете внимание, че частта не е оградена – няма преграда за дълбоката част на басейна, поради което е необходимо наблюдение от възрастни през цялото време.

Аквапаркове в близост

Препоръчваме готин аквапарк, който се намира наблизо:

Аквапарк Аквамания, к.к. Албена, само на 30 мин. с кола от хотел Умани

Водни спортове

На близките плажове на Златни пясъци има куп водни занимания за деца – свържете се с рецепцията за повече информация и съдействие.

водни забавления за деца
Аквапарк Албена