...

За нас

Защо да изберете нас
Вашата мечтана морска ваканция в
Umani Hotel & Beach

Хотелът

Отворен през 2022 г., 4-звездният Umani е един от най-новите хотели в Златни пясъци, България. Съвременният и вдъхновяващ архитектурен дизайн бе оценен високо и проектът бе награден с десет награди, сред които са 2023 Architizer A+Awards Popular Choice Winner, Сграда на годината, 2022, Носител на Американската награда за архитектура и Interarch XIV Световно триенале на архитектурата, сребърен медал. Изпипан до най-малкия детайл, този бутиков имот е уютно място за релаксираща морска почивка.

Идеален размер със своя 52 елегантни стаи и апартаменти, хотел Умани, Златни пясъци е достатъчно малък, за да предложи персонализирано обслужване, и достатъчно голям, за да осигури социалната атмосфера, за която копнеем.

награден архитектурен хотел umani golden sands

Концепцията на Умани

Ние се стремим да предложим уникална почивка, а нашата концепция е разработена изцяло около изживяването на гостите. Името “Umani”, което означава “хора” на италиански език, беше избрано сред всички възможности именно заради амбицията ни гостите ни винаги да са на централния пиедестал на нашето гостоприемство.

Със спокойна и естествена атмосфера, завладяващ дизайн, приятелски настроен екип и изискани възможности за хранене ние се стремим нашите гости да се отпуснат и да прекарат безгрижно време с нас, да извирят чувство за принадлежност към родния хабитат.

Открийте нашите удобства и услуги на разположение, за да допълни престоя ви при нас.

ние сме

Хотел в Златни пясъци

Намира се в тих район на курорт Златни пясъци, България, гостите на хотел Умани могат да се насладят както на оживения дух на курорта, така и на спокойствието на околните дървета и море.

Златни пясъци е един от най-известните черноморски курорти, а плажовете са само един от многото атракции на района. Богата история, вкусна кухня, голф курорти, водни спортове и аквапарк, оживен нощен живот, пазаруване и други ви очакват.

Град Варна предлага голямо разнообразие от забележителности, музеи, изкуство, ресторанти, търговски центрове и клубове за всеки вкус. Посетете Морската градина за спокойна разходка и зашеметяваща гледка към морето.

0
Луксозни стаи и апартаменти
0
Шезлонги на плажа
0
Ресторанти
0
Барове
Златни пясъци, област Варна

Катедрален храм "Успение Богородично", Варна

Пристанище Варна

Дворецът в Балчик

с. Тюленово

Аквапарк Аквамания, к.к.Албена

Аквапарк Акваполис, Златни пясъци (затворен през лятото на 2024 г.)